Eladó!
Eladási ára: 49 500 000 Ft

Érdeklődni:
06 30 9 428 728

 

A képen látható két generációnak is alkalmas családi ház  Budapest XVIII. kerületében az M5 –ös autópálya közelében az Auchan áruház mögötti kertvárosban található.
Megközelítése gépkocsival az M5-ös autópálya bevezető szakasza és a Nagykőrösi úton lehetséges, 10 percre a Könyves Kálmán körúttól.
Kék metróval a határ út, majd piros 54-es busz 20 perc. Fekete 54-es busz a Borárus térről 20 perc. A ház az autóbuszmegállótól 5 percre van.
A telek méret 800 m2. A telek körbe tujával beültetett ,( 134 db ) van  még 7db fenyőfa  és egy nyírfa is. Az épület három szintes , külső alapterülete 120 m2.
Alagsor-garázs:  60 m2 , (garázs, folyosó, lépcsőház, mosó-vasaló helyiség, gáz cirkó és gáz bolyler )műanyagpadló burkolattal, fehér festéssel, telefon, kábel tv és színes videó kaputelefon kiépítéssel. 220 és 380 volt.
Földszint: 110 m2 , előszoba-lépcsőház 5 ponton záródó bejárati ajtóval , étkező, hálószoba, kamra, konyha beépített bútorokkal, elszívóval, elektromos tűzhellyel, metlaki burkolat és tapéta, zárható terasz ( 17 m2 ) kert kapcsolattal, fürdő wc-vel, nagy 35 m2-es  nappali kandallóval,( tölgy parketta )Ablakokon redőny és szúnyogháló.
Vonalas telefon, színes videó kaputelefon, kábel TV, parabola antenna, riasztó telefonos kapcsolattal.
Mandzárt: 100 m2 ,Előszoba-lépcsőház, nappali és ebből nyíló 4  szoba és fürdő-wc. A burkolat szőnyegpadló és tapéta. Fürdő-wc: a burkolat metlaki és tapéta. Az emeleten egy utcai szobához tartozik erkély. A kertre néző két szobához egy közös erkély  tartozik. 
Melléképület: 30 m2, két gépkocsinak. Földvezetéken a házból vételezett melegvizes fűtés és 220-380 volt villany , valamint víz. A garázsban kézmosó, gyűjtő lefolyó és wc is van. Poroterm  téglából épült, hőszigetelt vakolat, a födém faszerkezetű a tető bramak cseréppel fedett. A garázsajtó automata távirányítású. Az épületen személyi bejáratú ajtó is van.   
A ház poroterm téglából 1994 -ben készült el, a födém szerkezet beton gerenda és beton béléstest. A tető bramac cseréppel fedett. A belső vakolat perlit hőszigetelő keverékkel készült . A külső hőszigetelő vakolat knauf. Vízhatlan mosható festékkel színezve.
Fűtés gáz cirkóval, melegvíz ,120 l-es gázbolyler.  A szennyvízelvezetés gyűjtő megoldású a csatornázás az idén várható. A bejárat térkővel van burkolva.
A bejárati kapu  automata távirányítású. A villany földkábelen van bevezetve.

 

Eladási ára :   49 500 000 Ft